Sonjas funderingar om skapande i allmänhet och konsthantverk i synnerhet.

Kommentera gärna! Din kommentar syns först efter att jag godkänt.  Läs andras kommentarer och skriv egna här nere på Lämna kommentar eller kontakta mig på sonja.maans@multi.fi

 

Kurser i Österbotten

2012-06-21

Precis som en gammal häst kan jag inte sluta med det jag sysslat med i många år. Jag kan inte låta bli att planera kurser igen i Jakobstad nu när jag har lägenhet där.

Jag hoppas att få samla många goda silverleravänner i Jakobstadsnejden igen i höst runt mitt stora vardagsrumsbord. Vad sägs om att ta en lördagskurs den 1 september? Jag startar med en fortsättningskurs för dem som tidigare jobbat med silverlera.

Så har jag också tänkt mig att ge dem som länge sysslat med silverlera möjlighet att avlägga certifikat och bli silverlerainstruktör.

Naturligtvis ska det också bli nybörjarkurser.

Mässings- och kopparlerorna har jag jobbat med en hel del på senare tid. Intressant att kombinera mässing, koppar och glas med silvret. Det ska österbottningarna också få testa.

Detta med silverlera blir bara trevligare ju mera man jobbar med det. Fantastiskt att nya modell-idéer dyker upp i skallen hela tiden, de tar aldrig slut.

Österbottningar hör gärna av er och ge mig synpunkter på datum och kursinnehåll! Tipsa gärna vänner och bekanta om kurserna.

Vi ses!

Antal kommentarer: 1

2012-06-30 23:28:09 - Gunborg, E-postadressen är dold

Hej! Vad roligt det ska bli om du har kurser igen. Jag hänger nog med på någon kurs. Bra om du har helgkurser det skulle passa mej bra.
Jag har nog oxå tänkt på att få nåt certifikat för silver och brons. Kul1
Hör gärna av dej.:P
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)