Sonjas funderingar om skapande i allmänhet och konsthantverk i synnerhet.

Kommentera gärna! Din kommentar syns först efter att jag godkänt.  Läs andras kommentarer och skriv egna här nere på Lämna kommentar eller kontakta mig på sonja.maans@multi.fi

 

Vågat

2013-08-25

 

Tack för alla lyckönskningar inför flytten! Underligt nog så känner jag mig inte stressad utan föreställer mig att det är gott om tid. Vi ska vara utflyttade 7 oktober.

Men jag har ett så intressant projekt på gång så jag bara måste syssla med det: Jag klär om en ikeasoffa och fåtölj. Alla tiders Ikea! Det är dussinvaror men jag gillar dem skarpt. Går att anpassa till nya hem i det oändliga. Den utbytbara klädseln på gamla soffan och fåtöljen klippte jag upp i sömmarna. Använde delarna som mönster på nytt, spännande tyg och sydde upp ny klädsel. Fåtöljen klar. Vad tycks? Tycker själv att vi var nästan våldsamma när vi köpte ikeatyget "Stockholm" med stora, gröna ormbunksblad. Men det kommer att passa bra i vårt stora, färglösa vardagsrum. Ikeas tyger gillar jag skarpt. Stadiga och billiga samt härliga mönster. Inte ens Marimekko har motsvarande kvalitet men hundra gånger dyrare. Nu ska jag ta itu med soffan.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)