Här handlar det om mat! Jag skriver gärna om både nyttig och onyttig mat men mest handlar det om god och lättlagad mat. Hör gärna av dig om dina favoritrecept!

 

Skam den som ger sig

2016-01-22

Nya tag på nya året!

Jag har några vänner som lyckats så bra med 5-2 dieten. Varit mycket skeptiskt inställd till alla slag av dieter. Tidigare har jag prövat alla och misslyckats med alla. Detta med att äta endast 500 kalorier två dagar i veckan har inte passat mig. Blivit så vresig och argsint under 2-dagarna och ätit för mycket de andra dagarna. Men eftersom vännerna lyckats så bra så ska det väl kunna gå bra för mig också. Speciellt som jag numera har de vännerna på nära håll och få stöd vid behov.

Ska starta upp min diet nu när jag har en ensamvecka. Gubben har åkt till Sigtuna för att hämta sista flyttlasset så nu kan jag vara vresig och argsint utan att någon annan lider av det.

Jag tycker faktiskt att det är intressant att räkna kalorier. Det är en bra metod för mig eftersom jag annars tror att jag äter bara lite om jag inte ställs inför faktum att kaloriinnehållet är högre än vad jag tror. Jag har hittat en bra hemsida för kaloriräknandet. Adressen är www.viktpejl.se. Där kan man också rita in kurvan över sin eventuella viktnedgång.

Jag är fortfarande lite skeptiskt inställd till 500-kaloriersdagarna men jag har bestämt mig för att bara jag håller mig under 1000 kalorier 2 dagar i veckan samt någorlunda återhållsam även under de 5 andra dagarna i veckan, ska det nog bli resultat!

Heja, heja nya vanorna, nya året och nygamla landet!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden