Blogg om ditt och datt

Inget ont som inte har något gott med sig

2017-05-07

... brukar jag ofta tänka. T.o.m. nu, då jag just repat mig någorlunda efter världens spysjuka är jag lite tacksam över att få uppleva total frånvaro av matlust. Det var också lite positivt att få strunta i hela omvärlden, stressen med husrenoveringen och bara hänge sig åt sängen, och toan. Allt annat var oväsentligt, inte ens barnbarnen som skulle ha kommit på besök orkade jag tänka på. Blev så dålig att jag var tvungen att uppsöka akuten. Tacksam att jag kom mig iväg och inte spjärnade emot för mycket. Tacksam för det trevliga bemötandet och snabba hjälpen jag fick på akuten. Därefter skönt att kunna sova gott en hel natt igen hemma.

Känns som att nu får jag ännu en gång hjälp med att äta lite mera balanserat. Jag har en tendens att äta för mycket när jag är stressad. Antagligen undermedvetet för att jag ska orka. Ändå vet jag att jag orkar bättre med mindre och lite lättare mat. Jag tror att Vår Herre ger bönesvar på de mest oväntade sätt!

Antal kommentarer: 1

2017-05-07 22:55:49 - gunilja, gunillabauer48@gmail.com

Oj Sonja - lät inget vidare med akuten och sängläge !! Krya på dej snabbt och passa på att bli uppassad ännu mer än vanligt !!! Kram !/ Gunilja
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden