Blogg om ditt och datt

Otrolig sommar

2018-08-03

Man tror inte att det är sant att det kan vara en sådan sommaraktig sommar här i Österbotten! För det mesta brukar det vara några dagar värme och sedan är det regnigt, blåsigt och svalt igen. Nu har vi haft hur mycket sommar som helst och värmen bara fortsätter!

Jag tänkte när renoveringen och grävningen vid torpet fortsatte ända till midsommar att nu blir det ingat njutande denna sommar heller, bara arbete. Men tji fick vi.

De två senaste veckorna har vi haft besök av goda vänner från Sverige. Underbara människor som vi kunnat visa Jakobstads- och Nykarlebytrakten för. Och så har vi badat, solat och pratat i det oändliga och blivit ännu godare vänner.

I dag har vi "kissanpäivä" (kattdag) och gör ingenting. Jo, bad i poolen ska det bli men det kan väl inte räknas som om man gör någonting.

 

Antal kommentarer: 2

2018-08-03 18:01:06 - bosse.carsing@telia.com, www.bossecarsing.se

Tack för senast! Kul att läsa din blogg!

2018-08-05 23:29:06 - gunilla Bauer, gunillabauer48@gmail.com

Hej på dej och hej Anders ! Ni har haft en lika underbar sommar som jag hör jag ! Trevligt att höra! Tyvärr har det inte blivit tillfälle för oss att komma "upp" i år. Ok -sommaren är inte slut än men andra planer ! Har just kommit hem från 2 veckors vistelse i Ekenäs med omnejd ! Sköt om Er ! Vi hörs !!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)